Advies aan rekenkamers

Wij beschikken over de kennis en ervaring om uw rekenkamer te helpen. We kunnen de onderzoeksprocessen analyseren en helpen verbeteren.

Onze jarenlange ervaring en onze onafhankelijkheid maken ons de ideale partner bij een evaluatie

Voorzitten van rekenkamers

Wij beschikken over zeer ervaren medewerkers die beschikbaar zijn om uw rekenkamer te leiden of om eraan deel te nemen. Direct inzetbaar, ervaring in meerdere gemeentes.

Grote financiële deskundigheid, diepgaande kennis van het BBV, uitvoeren van onderzoek en schrijven van rapportages, kennis en ervaring met de methodologie van beleidsonderzoek.

Ad-hoc onderzoek

Wij beschikken over medewerkers die inzetbaar zijn voor ad-hoc onderzoeken. We voeren onderzoeken uit in opdracht van rekenkamers. Onafhankelijk, snel, efficiënt, deskundig en betrouwbaar.

We coördineren en ondersteunen uw eigen onderzoeken. Bijvoorbeeld een ad-hoc commissie van de gemeenteraad, een raadsenquête of een collegeonderzoek. We leveren u desgewenst een onafhankelijke voorzitter voor uw eigen onderzoek.

Onze medewerkers zijn in staat om u deskundig en betrouwbaar te ondersteunen bij het opstellen van onderzoeksvragen en de opzet van onderzoeken.